Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кармазін - головний "ударник" у Раді

Вівторок, 22 березня 2011, 12:30

Депутат від НУНС Юрій Кармазін був найактивнішим за виступами у сесійній залі Верховної Ради.

За даними дослідження всеукраїнської громадської організації "Прозора демократія" та "Українських новин", Кармазін виступав у сесійній залі парламенту 1 373 рази за останній рік.

Друге місце за активністю виступів у сесійній залі посів депутат від НУНС Олександр Чорноволенко з 424 виступами, а третє місце – депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, який виступав 309 разів.

Під час дослідження вивчалася інформація за період з 1 січня 2010 року до 14 січня 2011 року (6-а і 7-а сесії Верховної Ради, включаючи позачергові сесії), використовувалися дані офіційного сайту парламенту і письмової реєстрації депутатів, при дослідженні враховувалися норми чинного регламенту парламенту.

15 депутатів, у тому числі 6 "регіоналів", 4 депутати від фракції БЮТ-"Батьківщина", 2 депутати від фракції Народної партії, 1 депутат від фракції Комуністичної партії і 2 позафракційних депутати стали найбільш дисциплінованими.

За період із 2 лютого до 10 липня (6-а сесія Верховної Ради) Кармазін також став найбільш активним за виступами в парламенті за дослідженням "Прозорої демократії" та "Українських новин".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування